Taloushallinto

Valtion taloushallinnon muutospaineet ovat kovat. Digitalisaatio, toiminnan tehostaminen, kehittäminen ja mittaaminen, tiedon analysointi ja tiedolla johtaminen laajentavat merkittävästi taloushallinnon ammattilaisten tehtävänkuvia.

HAUSin taloushallinnon koulutustarjonnan avulla voit pitää huolta osaamisestasi muuttuvassa ympäristössä. Uusia koulutuksia kehitetään jatkuvasti vastaamaan näitä muuttuvia tarpeita niin avoimen koulutuksen puolelle, kuin ajankohtaisten seminaarien ja teemapäivien muodossa.

HAUSin tehtävänä on siirtää valtion taloushallinnon osaamista taloushallinnosta talouden hallintaan. Taloushallinnon pitkät koulutusohjelmat, Julkistalouden controller - ja Talous- ja henkilöstöhallinnon erikoisammattitutkinto, tarjoavat hyvän perustan uudelle osaamiselle.

HAUSin avoin koulutustarjonta tukee valtion taloushallinnon yhtenäisiä prosesseja ja toimintatapoja sekä tietojärjestelmien käyttöä ja hyödyntämistä. HAUS rakentaa ja toteuttaa taloushallinnon koulutusta yhteistyössä valtiovarainministeriön, Valtiokonttorin, Palkeiden ja asiakasvirastojen kanssa.

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Jussi Sihvonen, puh. 040 507 1450


 

Taloushallinnon koulutukset