06

Uusi hausilainen Sari Ala-Honkola on koulutusalan moniosaaja

posted on

Syyskuussa HAUSin tiimiä täydensi Sari Ala-Honkola. YTM ja KTM-opiskelija yhdistää työssään johtamista, esimiestyön kehittämistä, henkilöstöjohtamista ja viestintää. Koulutuspäällikön tehtävässä aloittanut Ala-Honkola toivoo, että hänen työlaukkunsa täyttyisi JOKO-koulutuksen ja HAUSin collegen johtamisen erikoisammattitutkintojen lisäksi uusilla koulutusavauksilla. Hän pyrkii luomaan uusia kumppanuuksia ja etsimään aktiivisesti ratkaisuja asiakkaiden koulutus- ja kehittämistarpeisiin.

Ala-Honkolaa motivoi ihmisten innostaminen ja vuorovaikutus

Sari Ala-Honkola tuli HAUSiin Vaasan yliopiston Levón-instituutista ja hänen vastuullaan oli siellä JOKA-koulutus ja HR MBA erilaisen räätälöityjen sekä yleisten esimiesvalmennusten lisäksi. Kehittämishankkeiden kokemus on karttunut myös useilla viestintään ja tiedottamiseen liittyvillä koulutuskokonaisuuksilla.

Vahvimmillani olen ihmisten kanssa. Kun näen ihmisten kehittymisen ja innostumisen oman organisaation kehittämiseen, tunnen, että olen saanut jotain aikaan.

Ala-Honkola nauttii, kun työpöydällä on monenlaista. Hänen mukaansa hyvä motto on, että ihmiset tekevät yhteistyötä, eivät organisaatiot. Koulutus- ja kehittämishankkeiden lisäksi hän näkee, että verkostoituminen ja yhdessä tekeminen ovat keskiössä. Hyvä yhteinen tekeminen lähtee dialogissa ja yhteisen päämäärän tavoittelemisesta.  

Näen, että aitoon välittävään vuorovaikutussuhteeseen sisältyy aitoa kuuntelemista ja oikeiden kysymysten kysymistä.

Vapaa-aikanaan sivutoiminen yrittäjä järjestää intuitiivisen ja luovan kirjoittamisen kursseja, ohjaa syvärentoutumisen saloihin ja meditaatioon. Liikuntaharrastukset painottuvat ryhmäliikuntaan, uintiin ja talvella hiihtoon. Merenrannalla kävely antaa voimia.
 

Ala-Honkola

 

Sari oli vastikään myös HENRYry:n blogissa ja uutiskirjessä kuukauden kasvona. Lue juttu tästä.

| Categories: HAUS, Koulutus, Asiantuntija | Tags: | View Count: (682) | Return

Post a Comment